„Elemi erő” - kreatív foglalkozássorozat 2023.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok, Érdeklődők!

Zongor Klára vizuális mesterpedagógus (az Art-i-csóka Tehetséggondozó Műhely vezetője) és Schumacher Dániel ipari formatervező kollégánk alkotó foglalkozássorozatot tervez „Elemi erő” címmel.
Az „Elemi erő” foglalkozássorozat 5 elem, a Tűz, a Víz, a Levegő, a Föld és a Fény kreatív megközelítésével foglalkozik.

A foglalkozások végére a gyerekek közelebbről megismerik ezeket az elemeket, erejüket és szépségüket. Képesek lesznek kreatív módon viszonyulni a feladatokhoz, kihozni magukból a bennük rejlő fantáziát. A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a tervező és a művészi feladatok egyensúlyba legyenek egymással.

A kurzus alapja a kreativitás, amely azt mutatja meg, hogy egy adott ember mennyire tud elvonatkoztatni egy adott helyzet megoldása során, mennyire tud egymástól távol lévő összefüggéseket megtalálni. Egy ilyen kurzus segít a résztvevők ezen képességet fejleszteni különféle, a vizualitást alapul vevő feladat során.

Ez egyszerre játék és tanulás. Felnőttként mondhatjuk, hogy mindez nem csak gyerekjáték, akár idősebb korosztálynak is legalább annyira érdekes, komfort zónát elhagyó időtöltést nyújthat.

Milyen időpontokban lesznek a foglalkozások?
  • Minden második szombat délelőtt 10:00-12:00 óra között.
Kinek szól?
  • Várunk mindenkit 5. osztályos kortól, aki szeretné próbára tenni a kreativitását és fejleszteni tudását!
Mivel várunk?
  • Minden alkalommal újabb és újabb feladatokkal, melyek megoldása csak rajtad és a kreativitásodon múlik. Megismerkedhetsz olyan technikákkal és alkotói folyamatokkal, melyeket lehet, hogy már ismersz, de nem pont ilyen formában használtad eddig.
Mikor lesz az első foglalkozás?
  •  2023. október 7-én.
Hol lesz?
  • Veszprémben a Minerva-házban, a Kereszt utca 7. szám alatt.
Mennyibe kerül?
  • Az foglalkozások ára: 36.000 Ft / 6 alkalom. Egy alkalom 2 óra. (A foglalkozások egymásra épülnek.)
Hogyan lehet jelentkezni?
  • Az alábbi gombra kattintva online, egy megnyíló űrlap kitöltésével:
Jelentkezési határidő:
  •  2023. szeptember 30. (szombat) éjfél

A tábor minimum 10 fő jelentkezése mellett indul, és maximum 20 fő tud részt venni!